Gundhul Pacul cul..

Gundhul Pacul amujudake tembang bocah-bocah kang populer ing Jawa.
koyo kang tinulis ing ngisor iki ::

Gundhul gundhul pacul cul, gembelengan
nyunggi nyunggi wakul kul, gembelengan
wakul ngglempang, segane dadi sak ratan
wakul ngglempang, segane dadi sak ratan

Pak AD-min >+++++> 😀

NB :: Kangge Bocah2 cukup sehari 2 kali
Orang dewasa ikuti petunjuk dokter…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: